Dutch PH Forum
April 23, 2018, 05:46:04 *
Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws:
 
   Startpagina   Help Inloggen Registreren  
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
 1 
 Gepost op: April 18, 2018, 11:55:39  
Gestart door linglang - Laatste bericht door theo54au
Ik zou toch nog eens met je oogarts gaan praten als je verbetering wil:

"......Voor een deel van deze oud-krasjes patiĆ«nten, die ondertussen geĆ«volueerd zijn tot een slecht resultaat  kan soms toch nog verbetering worden bekomen door middel van laserbehandeling of andere technieken........"

Bron: http://www.deoogarts.be/refractieve-chirurgie/krasjes

 2 
 Gepost op: April 18, 2018, 11:47:32  
Gestart door linglang - Laatste bericht door eddy&cathy
Hallo.ik had in een ver verleden bijna -10 op beide ogen.Heb  dan krasjes laten uitvoeren(dat was toendertijd bijna het enige op de markt),en mijn zicht was verbetert tot -2,wat een grote verbetering was voor mij.Nu vandaag is mijn zicht op mijn rechteroog terug verslechterd naar -5.Mijn  belgische oogdokter zei toendertijd dat laseren niet meer mogelijk was,na een krasjesbehandeling.proficiat met jullie succesvolle behandeling,groetjes

 3 
 Gepost op: April 18, 2018, 10:59:12  
Gestart door linglang - Laatste bericht door theo54au
Mijn echtgenote heeft het al 2 keer laten doen met groot success. Zij is erg tevreden en heeft al sinds 2007 geen bril meer.
Bijde keren laten doen bij Cebu Doctors, Dr.Larrazabal. http://larrazabaleye.com/doctors.html 

Dat bij laser het netvlies wordt gelaserd is niet juist, het werkt op de cornea: http://www.allaboutvision.com/visionsurgery/lasik.htm 

 4 
 Gepost op: April 18, 2018, 06:48:05  
Gestart door linglang - Laatste bericht door linglang
ik was er (vanzelfsprekend) ook een beetje bang voor...laat je wel goed voorlichten over de verschillen tussen laseren (met een laser bewerken ze je netvlies zodat je slechtzienheid gecorrigeerd wordt) of wat ik gedaan heb (implant "contactlens")

De procedure zelf valt erg mooi en ik heb nu, 2 maanden later) weinig last meer, alleen af en toe wat oog druppels (maar ik werk in een chemische fabriek en zit in de aircon de hele dag)

 5 
 Gepost op: April 18, 2018, 05:41:55  
Gestart door linglang - Laatste bericht door Pablo
Bedankt voor deze informatie allemaal. Ik worstel ook met de beslissing. Je hebt maar een paar ogen en ondanks dat die van mij -6 en +7 zijn, heb ik wel geleerd er (bijna) alles mee te doen en daarom is de beslissing nog moeilijker. Maar deze draad geeft me een goeie hulp.

 6 
 Gepost op: April 18, 2018, 02:53:31  
Gestart door linglang - Laatste bericht door Anthony
Ik heb jaren geleden mijn ogen laten laseren in de Filippijnen, beide kanten waren -3.00 en ik zie nu nog haarscherp.
Vorig jaar bij een oogcontrole (via het werk) kreeg ik te horen dat ik bovengemiddeld scherp zie, voor mijn leeftijd etc.
Er is in de loop van de tijd wel een leesbril aan te pas gekomen ongeveer +1 tot +1.5 beetje afhankelijk van de afstand (computer of lezen).

Keurig werk, en de kosten gingen nergens over: 50.000 PHP voor beide ogen...

 7 
 Gepost op: April 17, 2018, 06:01:01  
Gestart door linglang - Laatste bericht door linglang
Ben nog steeds erg blij met de ingreep; zicht is fantastisch en irritatie (zon, stof, droge ogen) wordt ook langzaam minder.

Als je slechts af en toe een leesbrilletje nodig hebt dan is het misschien wat te duur maar als je a.) een stuk jonger bent of echt een hekel hebt aan je bril, dan is dit een uitkomst...kan weer duiken, atv crossen etc etc


 8 
 Gepost op: Maart 20, 2018, 05:40:37  
Gestart door Zyllian - Laatste bericht door pieter
iNDERDAAD pIETER EN ALS JE DAN TOCH AAN HET KIJKEN BENT http://dutch-phforum.com/smf/index.php?action=post;quote=155744;topic=14401.75;num_replies=88;sesc=49ab1ff1d8432657ba4d4f1af653341a

Wat bedoelde je hiermee Mijn mening is onveranderd. Mijn vrouw wil niet naar Nederland , ze is eenmaal op de markt bejegend door een turkse vrouw en wil er niet eens voor een paar dagen heen.
De moslims hier blijven tenminste van je lijf af op de markt nu dat is in twente wel anders met de turken.

Het verhaal van Tromp en de president doet er niet meer toe Het is hier gewoon oppassen en jij bent degene die het veranderen kan ,door hier niet te zijn maar daar waar je denkt veilig te zijn ( en ben heel nieuwsgierig waar dat is )
Solar ik kan die link niet openen waarom weet ik niet.
Die eerste opmerking over de markt en een turkse vrouw herrinner ik me niet. Maar misschien wordt ik wel oud
Mijn vrouw heeft hier haar eigen onderneming (al meer dan 11 jaar) en die laat ze zomaar niet achter. Ik zelf heb ook in die zelfde business opnieuw geinvesteerd en verdien er een aardig inkomen uit. Ben na inmiddels nu 4 jaar hier redelijk gesettled en de onzekerheid mbt de situatie heb ik in mijn bovenkamer goed kunnen relativeren. Er is zoals ik al zei veel veranderd in mij zelf wat dit betreft.
Het blijft altijd koffiedik kijken wat de toekomst aangaat. Ik leef met de dag en doe mijn werk, verdien mijn boterham en ben erg happy in mijn relatie. Meer hoef ik niet.

Het verhaal over Trump herrinner ik me ook niet echt. Dus ik kan je hierook niet op antwoorden.

Pagina's: [1] 2 3 ... 10


Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Pagina opgebouwd in 0.042 seconden met 17 queries.